Schoonmaak-oplossingen voor bedrijven

Als ondernemer, manager of facilitair medewerker wil je dat een omgeving waarin iemand werkt, leert of gasten ontvangt goed is schoongemaakt. Het is niet alleen beter voor de menselijke gezondheid, maar deze ruimtes zijn ook een visitekaartje voor je organisatie.

Klienr biedt schoonmaakoplossingen voor bedrijven in alle soorten, maten en branches. De schoonmaakoplossingen van Klienr zijn minder belastend voor het milieu waardoor je direct bijdraagt aan een schonere wereld. Elke dag opnieuw proberen we bij Klienr onze ecologische voetafdruk te verbeteren in elk aspect van ons bedrijf.

fles-hero
kleinr-fp-1

De voordelen van Klienr ECO-tabs

Het gebruik van Klienr ECO-tabs brengt veel voordelen met zich mee.

Je bespaart op de kosten

Portiegestuurde oplosbare ECO-tabs van Klienr zorgen voor optimale kostenbeheersing: tot wel 90% volume- en gewichtsreductie. Je bespaart dus aanzienlijk op de kosten! Denk aan kosten voor de opslag, het transport, de flacons en het verpakken van de ECO-tabs.

Opslagkosten verminderen

Wat betreft de opslagkosten bespaar je al een hoop, zoals hierboven genoemd, maar het percentage is bijzonder hoog. Daar wilden we graag meer over vertellen. De ECO-tabs van Klienr bevatten géén water waardoor ze kleiner en minder zwaar zijn. Hierdoor kun je meer ECO-tabs op een plek opslaan. Door het gebruik van Klienr ECO-tabs bespaar je daardoor tot 99% op de opslagkosten!

Er hoeft geen water verplaatst te worden

Waarom zouden we water verplaatsen als het niet nodig is? De ECO-tabs van Klienr zijn zonder vloeistoffen gemaakt waardoor het verplaatsen van water niet meer nodig is. Dit is beter voor het milieu én goedkoper. Daarnaast zorgt dit voor een C02-reductie van 80% tijdens het transport.

klienr-bol

ECO-tabs bestaan uit natuurlijke ingrediënten

Doordat de ECO-tabs van Klienr bestaan uit natuurlijke ingrediënten zijn deze niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast hoef je je hierdoor geen zorgen te maken om je eigen handen tijdens het gebruik van de ECO-tabs: er zitten geen giftige stoffen in het product.*

*Disclaimer: allergieën uitgesloten.

Sterke en geconcentreerde reiniging

De ECO-tabs van Klienr bestaan uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat er een sterke en geconcentreerde reiniging plaatsvindt.

CO2- en plasticneutrale toekomst

Het gebruik van nul plastic verpakkingsmaterialen geeft onze klanten een enorme sprong voorwaarts op weg om CO2- en plasticneutraal te worden. Door het gebruik van Klienr ECO-tabs draag je dus jouw steentje bij aan een duurzamere toekomst.

klienr-bol

Ons proces

In het laboratorium van Klienr zijn we dag-in-dag-uit bezig met het analyseren, ontwikkelen en creëren van nieuwe producten. Zo verbeteren we elke dag onze ecologische voetafdruk en de kracht van onze producten. We hebben er bewust voor gekozen het water uit onze reinigingsproducten te schrappen en enkel natuurlijke, milieuvriendelijke ingrediënten te gebruiken. Dit zorgt voor een unieke combinatie waaruit onze ecologische reinigingsmiddelen zijn ontstaan.

Doordat de Klienr ECO-tabs vrij van water zijn vind je in de tabs een poedervormige substantie, verpakt in PVA-plastic, gemaakt van zetmeel. Het PVA-plastic lost op bij contact met water.