Wil je jouw badkamer écht goed en milieuvriendelijk schoonmaken? Klienr ECO-Tabs bieden je alles wat je nodig hebt. Om het maximale uit de reinigingskracht van onze innovatieve tabs te halen, geven wij je graag enkele tips. Er zijn namelijk specifieke tabs voor specifieke reinigings behoeften. Wanneer je reinigt met Klienr ECO-Tabs ben je niet zomaar de badkamer aan het schoonmaken; je doet dit ook met het oog op een zo gering mogelijke impact op het milieu. Hierbij geven wij je graag enkele tips om de badkamer milieuvriendelijke schoon te maken met Klienr ECO-Tabs.

1. Zorg voor een goede voorbereiding

Wil je jouw badkamer milieuvriendelijk schoonmaken met Klienr ECO-Tabs, zorg er dan voor dat deze stofvrij is. De krachtige werking van Klienr ECO-Tabs kan zelfs het hardnekkigste vuil verwijderen, maar je krijgt het beste resultaat wanneer je eerst even stofzuigt en oppervlakken afneemt met een vochtige doek. Hierna kun je grondig reinigen met de juiste ECO-Tabs. Door voor het gebruik van de producten de te reinigen oppervlakken stofvrij te maken, bespaar je op de lange termijn water en reinigingsmiddel.

2. De gehele badkamer milieuvriendelijk schoonmaken

Ben je op zoek naar een schoonmaakmiddel waarmee je de gehele badkamer snel, eenvoudig, maar grondig kunt reinigen? Kies dan voor Klienr sanitairreiniger ECO-Tabs. Onze sanitairreiniger ECO-Tabs zijn ontwikkeld voor gebruik op alle sanitaire oppervlakken. Bad, douche, wastafel, en tegels zijn hier allemaal mee schoon te maken. Met deze tabs kun je daarnaast milieuvriendelijke de wc schoonmaken, maar ook voegen en RVS knappen hier enorm van op. De sanitairreiniger ECO-Tabs zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, dus voldoen ook zeker voor thuisgebruik. De tabs laten een heerlijk frisse geur achter en zijn bovendien milieuvriendelijk, zoals alle producten van Klienr.

3. Badkamer tegels schoonmaken

Met Klienr sanitairreiniger ECO tabs haal je een subliem milieuvriendelijk schoonmaakmiddel in huis om de badkamer mee schoon te maken. Maar daarnaast heeft Klienr ook nog specifieke schoonmaakmiddelen. Bijvoorbeeld voor het effectief reinigen van badkamer tegels. De Klienr alles- en vloerenreinger Tabs maken op milieuvriendelijke wijze korte metten met vuil en aanslag op badkamer tegels. Dit geldt natuurlijk zowel voor muurtegels als tegelvloeren. Niet alleen tegels, maar ook onder andere linoleum en PVC worden hier perfect schoon mee.

4. Milieuvriendelijk het toilet schoonmaken

Het toilet van de badkamer verdient natuurlijk extra aandacht. Om hier te zorgen voor perfecte hygiëne kun je gebruikmaken van onze Sanitair ECO-Tabs. Deze heerlijk frisse tabs reinigen moeiteloos alle vormen van vuil en aanslag op jouw toilet, wasbak en marmeren oppervlakken. Met de Sanitair ECO-Tabs maak je eenvoudig en snel op professioneel niveau schoon. Niet voor niets worden deze tabs gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven voor het reinigen van sanitair in onder andere kantoren, horeca en hotels. Ook – juist – op plekken waar het sanitair intensief wordt gebruikt, garanderen de tabs een grondige reiniging en een langdurig fris resultaat.

5. Badkamer schoonmaken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Je kiest voor Klienr omdat je jouw badkamer wilt schoonmaken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Grondige reiniging gaat vaak niet hand in hand met een milieuvriendelijke formule. Klienr bewijst dat het ook anders kan. Onze ECO-Tabs reinigen net zo krachtig als dat je gewend bent van traditionele schoonmaakmiddelen, maar dan met een veel geringere impact op het milieu.

De badkamer schoonmaken is iets dat je met regelmaat doet. Of het nu gaat om je badkamer thuis of de badkamer of toilet van een zakelijk pand zoals een B&B, gasthuis of hotel. Elke keer opnieuw wil je zorgen voor een perfect resultaat. Hoe fijn is het dan dat je met Klienr ECO-Tabs niet alleen de zekerheid van écht goede reinig hebt, maar ook de wetenschap dat je bij elke reinigingsbeurt bespaart op water, reinigingsmiddel, verpakking en impact op het milieu dankzij een uitgekiend productieproces. Bestel daarom de door jou gewenste Klienr ECO-Tabs in onze webshop.

Lees hier meer over milieuvriendelijk schoonmaken