Over Klienr

Innovatie gaat niet alleen over het veranderen van ingrediënten. Wij van Klienr geloven dat het gaat om het veranderen van onze ecologische voetafdruk in elk aspect van ons bedrijf. De manier waarop we bijdragen aan het beschermen en verbeteren van onze planeet voor de volgende generatie door onszelf anders te laten denken.

fles-hero
kleinr-fp-1

Hoge kwaliteit schoonmaakproducten

Het gebruik van Klienr ECO-tabs brengt veel voordelen met zich mee.

Missie

Klienr levert hoogwaardige schoonmaakproducten aan zowel onze bedrijven als consumenten, die de samenleving ten goede komen in termen van kosten, gemak, kwaliteit en het grootste respect voor het milieu.

Missie verklaring

Met dit innovatieve assortiment hoogwaardige schoonmaakproducten streeft Klienr naar maximale waarde en gemak. Onze producten helpen bedrijven de volgende stap te zetten in maatschappelijk verantwoord ondernemen, terwijl particuliere consumenten hun negatieve impact op het milieu verder kunnen minimaliseren.

Visie

We streven naar optimaal gemak met een zeer innovatief product dat de klant, het bedrijf en het milieu dient.

  • Milieuvriendelijke reiniging van de gootsteen
  • Eco-friendly and fresh smelling formula
  • Milieuvriendelijke verzorgingsproducten
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Klienr gelooft sterk in het samenbrengen van de 3 P’s: Planet, People en Profit.

Daarom maken we producten die een ecologische, economische en sociale waarde creëren voor onze mondiale samenleving.

klienr-bol

Duurzaamheid

We streven naar duurzaamheid in ons eigen productieproces, maar ook door bij te dragen aan de verbetering van de werkprocessen van onze opdrachtgevers. Dit geldt zowel voor bedrijven en groothandels als voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan de verlaging van de transportkosten – om nog maar te zwijgen van de vermindering van de CO2-uitstoot. Stel je een dramatische afname van opslagruimte, CO2-uitstoot en transportvolume voor. Het gebruik van nul plastic verpakkingsmaterialen geeft onze klanten een enorme sprong voorwaarts op weg om CO2- en plastic neutraal te worden. Het milieu, de consument en onze medewerkers zijn allemaal essentieel voor Klienr.

Samenwerken

Onze medewerkers en partners zijn essentieel voor ons bedrijf.

Samenwerken met en met ons moet altijd een plezier zijn. Wij leveren onze milieuvriendelijke tabs en sprayflacons aan hotelketens, schoonmaakbedrijven, scholen, distributeurs en online wederverkopers.