Goed voor jou én de planeet

Bij Klienr zorgen we ervoor dat een schone leefomgeving en schonere planeet hand in hand gaan. Dat doen we met slimme schoonmaakmiddelen, die in productie, transport en gebruik minder belastend zijn voor het milieu.

We zien het milieubelastende effect van schoonmaken met traditionele producten op de wereld. Het resultaat is helaas tegengesteld: door je leefomgeving schoon te maken met chemische schoonmaakmiddelen verpakt in plastic flessen, vervuil je juíst het milieu en de wereld waarin we leven. Dat kan en moet radicaal beter.

Hoe we dat doen?

Onze tabs

Zijn oplosbaar in water en bevatten geen plastic. Zijn perfect gedoseerd voor 1 sprayflacon. Bevat geen water waardoor CO2-uitstoot bij transport en opslag  wordt beperkt. Daarnaast betaal je niet voor toevoeging van water.

Onze sprayflacons

Bestaan uit 100% gerecycled plastic.
Zijn eindeloos herbruikbaar.
Koop je dus eenmalig.
Is je flacon of trigger toch kapot? Stuur hem retour en je krijgt kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Simpel als 1-2-3

Het gebruik van Klienr schoonmaakmiddelen hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. Elk product heeft z’n eigen kleur en cijfer, zodat herkenbaar is welke tabs en sprayflacons bij elkaar horen. In 3 simpele stappen begin je met schoonmaken.

Onze producten zijn geschikt voor dagelijks professioneel of thuisgebruik. Wij leveren onze milieuvriendelijke tabs en sprayflacons aan hotelketens, schoonmaakbedrijven, scholen, distributeurs en online wederverkopers.

Doe een oplosbare tab in een lege Klienr sprayflacon.

Vul de sprayflacon tot aan het streepje met water uit de kraan.

Schroef de kop erop, even schudden en je kunt aan de slag.