Commerciële schoonmaakmiddelen verschillen op verschillende manieren van de dagelijkse huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Commerciële reiniging betekent vaak meer en grondiger schoonmaken. Dit vereist meer schoonmaakmiddelen. Zowel in aantal als in diversiteit. Dit vormt een extra belasting voor het milieu. Wie heeft hier schuld aan? Commerciële schoonmaakmiddelen moeten krachtig en effectief zijn. Talloze mensen zijn afhankelijk van een hygiënische omgeving. Betekent dit dat er geen andere opties beschikbaar zijn? Bij Klienr geloven we dat die er zijn. Daarom wilden we de markt van commerciële schoonmaakproducten radicaal veranderen. Met een frisse aanpak: dezelfde schoonmaakresultaten, veel minder vervuiling.

Hoe onze commerciële schoonmaakproducten slimmer zijn

Als we kijken naar de milieu-impact van producten, hebben we de neiging om naar het gebruik te kijken. Voor schoonmaakproducten is dit vaak niet anders. Maar Klienr heeft een duidelijke en brede visie als het gaat om het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Om echt een positieve impact te maken, is het cruciaal om naar de hele keten van productie, distributie en (her)gebruik te kijken.

Traditionele schoonmaakmiddelen worden geleverd in grote flessen. Dit is vooral het geval voor commerciële schoonmaakproducten. Ze worden vaak in bulk verkocht en in grote containers geleverd. Dit betekent dat er veel materiaal nodig is voor de productie van de verpakking. Ook de verzending en het transport van de producten heeft een behoorlijke impact op het milieu. De producten nemen veel ruimte in beslag. Wat als verpakkingen milieuvriendelijker kunnen worden gemaakt en producten veel minder ruimte in beslag nemen? Dat is precies wat Klienr heeft gedaan. Dit scheelt op den duur veel vluchten en transport per boot, trein of vrachtwagen. Onze producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Dit is inclusief de verpakking. Klienr ECO-Tabs wegen minder en nemen minder ruimte in beslag dan traditionele commerciële schoonmaakproducten.

Dit is de belangrijke eerste stap in de keten. Dankzij de milieuvriendelijke reinigingsformule van Klienr is het reinigen zelf ook een belasting voor het milieu. Afvalwater zorgt voor watervervuiling. Ons afvalwater is veel minder vervuilend door de milieuvriendelijke verbinding of onze ECO-Tabs.

Er is dus de belangrijke tweede stap in de keten van A tot Z. Maar daar waren we niet klaar mee. Denk aan al het afval dat ontstaat door verpakkingen en flessen die worden weggegooid. Daarom investeert Klienr in herbruikbare, hervulbare producten, zoals onze hervulbare (en milieuvriendelijke) spuitfles. Dit heeft een enorme positieve impact. Vooral in de commerciële reiniging waar anders veel flessen zouden zijn weggegooid.

Ons assortiment commerciële schoonmaakproducten

Ons assortiment commerciële schoonmaakproducten is ontwikkeld om je te helpen met alle schoonmaakbehoeften. We bieden een breed scala aan milieuvriendelijke ECO-Tabs voor alle reinigingstaken en doeleinden.

ECO-Tabs badkamerreiniger is gemaakt voor de periodieke reiniging van alle sanitaire voorzieningen. Het verwijdert moeiteloos alle veel voorkomende vuil en aanslag. Gebruik ze met onze sanitairgel ECO-tabs voor het verwijderen van veelvoorkomend vuil en aanslag op toiletten en marmeren oppervlakken. Onze fris ruikende ontvetter ECO-Tabs zijn ideaal voor de dagelijkse reiniging van voedselbereidings- en consumptieruimtes. Ze zijn ontworpen voor professionele keukens, restaurants en bedrijfskantines. Onze multifunctionele ECO-Tabs zijn uitermate geschikt voor gebruik op alle waterbestendige oppervlakken (PVC, Linoleum, natuurstenen vloeren etc.) Ze laten een aangename frisse geur achter na reiniging en zijn even geschikt voor reiniging met de hand of bij gebruik van reinigen, schrobben en stofzuigmachines. Onze interieurreinigingstabletten zijn ideaal voor de dagelijkse reiniging en ontworpen voor professionele reiniging van harde oppervlakken, ramen en spiegels. De milieuvriendelijke desinfectietabletten van Klienr zijn een nieuwe generatie desinfectiemiddelen. Deze sanitizer van Klienr desinfecteert alle oppervlakken.

Bij Klienr vind je de volgende schoonmaakproducten: